Facilitair projectleider- Leendert

“De variatie in mijn werkzaamheden, maakt geen één dag hetzelfde”

Ik heb de HBO-opleiding Veiligheidskunde gedaan. Eerst ben ik begonnen met een start-up met energiezuinige verlichting. Via mijn huidige leidinggevende ben ik een half jaar geleden begonnen bij De Meeuw bij de Technische dienst. Voor alle reparatiemeldingen van gereedschappen en apparatuur van de fabriek, de bouw en het kantoor plan ik de werkzaamheden in voor de monteurs. Daarnaast verzorg ik het voorraadbeheer in het magazijn van de Technische dienst, maar dat is voornamelijk een geautomatiseerd proces.

Naast deze werkzaamheden ben ik ook wagenparkbeheerder, dit betreft de bedrijfswagens alsook de personenwagens. Zo is het mijn verantwoordelijkheid om het wagenpark netjes op de weg te hebben staan.

In mijn contract staat opgenomen dat ik tijd krijg om mijn werkzaamheden als reservist bij de Koninklijke Landmacht uit te voeren. Dit doe ik gemiddeld 200 uren per jaar, verdeeld over circa 20 opkomsten. Ik vind het fijn dat mijn werkgever hiervoor openstaat.  

Bij De Meeuw kun je opleidingen volgen om zo door te groeien binnen het bedrijf. Maar je moet wel openstaan voor uitdagingen.

Wil jij ook veel variatie in je werkzaamheden? Bekijk dan onze vacatures.