Manager Engineering - Luuk

“De Meeuw is een organisatie in ontwikkeling met gigantisch veel potentie waardoor er ook veel kansen zijn”

De superhippe en moderne manier waarop De Meeuw bouwt spreekt mij enorm aan. Met mijn achtergrond in bouwkunde was voor mij de stap naar De Meeuw in 2015 dan ook snel gemaakt.

Ik ben hier begonnen in de rol van projectengineer. In deze beginfase heb ik echt ontzettend veel moeten leren. De werkzaamheden liepen uiteen van constructieberekeningen tot aan detailberekeningen. Met de ontwikkeling van de woningbouwtak De Meeuw Nezzt kregen we te maken met complexere projecten. Ik merkte dat de huidige werkstructuur en -processen eigenlijk niet meer voldeden. Ik heb toen zelf een plan bedacht om een aparte engineerstak op te richten. Mijn plan werd goedgekeurd en inmiddels is er een multidisciplinair engineeringteam actief bij De Meeuw, waar ik trots op ben!.

Elke dag komen er nieuwe projecten en producten op mij af. Om dit samen met mijn team tot een succes te maken geeft mij enorm veel plezier en energie! Wil jij deze energie ook ervaren? Neem dan een kijkje bij onze vacatures en pak jouw kans!