Werken & Leren

Een wereld aan dynamiek en disciplines

Of je nu een snuffelstage wilt lopen, een student bent van hbo bouwkunde of timmerman wilt worden via een BBL traject. Wij gaan graag persoonlijk met je in gesprek om te kijken waar jouw interesses en wensen liggen. Zo kunnen we samen jouw carrière pad vormgeven. Wij zijn een erkend en gecertificeerd leerbedrijf voor alle niveaus. Wij bieden op maat gemaakte werk- en leertrajecten aan. 

Wij geloven in flexibiliteit en willen jou de ruimte geven om jezelf te ontwikkelen op gebieden waar jij enthousiast van wordt. Onze filosofie is dat je moet doen wat je leuk vindt, zodat je een steile leercurve doormaakt en met plezier naar je werk gaat!


De Meeuw Academy

Bij De Meeuw hebben we ruim 300 professionele toekomstbouwers met enorm veel expertise in vrijwel alle technische disciplines die je je maar kan bedenken. Van bouwkunde tot werktuigbouwkunde, we hebben alle kennis in huis om jou uitstekend te kunnen coachen en begeleiden. Onze eigen praktijk trainer Carl leert je alle fijne kneepjes van het vak. Of je nu in de productie werkt, op locatie of bij de klant bent, je hebt altijd deskundige collega's om je heen waarop je kunt vertrouwen.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je vrijblijvend een afspraak maken om samen de mogelijkheden binnen De Meeuw Academy te onderzoeken? Klik dan op onderstaande button en onze recruiter neemt zo snel mogelijk contact met je op. 

Stagiair Bouwkunde MBO niveau 4, Eva

“Mijn stage is super snel gegaan”

Ik ben 2e jaars student Bouwkunde aan het Summa College en heb 10 weken stage gelopen bij De Meeuw. Door het hele bedrijf heb ik bij verschillende afdelingen een paar dagen mogen meelopen. Van casco naar op- en afbouw, de panelenstraat, dakenlijn, logistiek en zelfs op kantoor. Ik kon zelf aangeven waar ik graag wilde werken en dan werd dat voor mij geregeld.

Het leukste vind ik als ik samen kan werken aan 1 module. Samen zo’n module helemaal klaar maken voor hergebruik.

Ik woon in Oirschot, dus ik kende De Meeuw van er langsrijden. Wel heb ik meteen gezegd toen ik Bouwkunde ging studeren dat ik daar stage wilde lopen. Dat is gelukt en de stage is mij erg goed bevallen.

Stagiair vmbo Bouw, wonen & interieur (BWI), Sil

Ook al woon ik in Oirschot, ik had niet meteen gedacht aan een stage bij De Meeuw. Via via ben ik hier terechtgekomen. Ik ben bezig met mijn 3e jaars stage van 4 maanden. Ik werk één dag in de week bij De Meeuw. Dan werk ik samen met mijn mentor aan teruggekomen modules om ze weer gereed te maken voor de verhuur. Ik schilder, repareer daken en vervang wandpanelen. Schilderen vind ik het leukste om te doen. 

Volgend jaar loop ik weer stage. Het lijkt mij erg leuk om dit weer bij De Meeuw te doen.

 

Geen passende vacature gevonden?

Stuur een open sollicitatie en informeer naar de carrièremogelijkheden bij De Meeuw