Senior accountmanager - Freek

“Geen enkele dag is hetzelfde: wisselende opdrachtgevers en gebruikers, projectlocaties en tijdlijnen. Steeds weer op zoek naar een passende oplossing. Die dynamiek spreekt mij aan”

Ik heb al een flinke carrière van ruim 30 jaar bij De Meeuw achter de rug. Na mijn diensttijd en tijdens het solliciteren, ben ik via een uitzendbureau begonnen als een manusje-van-alles in het magazijn. Ik kom zelf uit Oirschot en dat gaf mij een mooie inkijk. Binnen 3 maanden kon ik de overstap maken binnen De Meeuw naar een commerciële binnendienst functie. Waarna ik in het 4e jaar de mogelijkheid kreeg me als junior vertegenwoordiger bouwwagens & objecten te  . Later heb ik het toenmalige rayon Zuid overgenomen en ben ik projecten gaan begeleiden. Vanaf 2000 heb ik mij toegelegd op de sector onderwijs & overheid, waarbinnen ik nog steeds met plezier werkzaam ben.

De Meeuw is al die jaren een innovatief bedrijf geweest. Echt een voorloper van wat modulair mogelijk is. We staan voor een hoge kwaliteit en een duurzame klantrelatie. Ik krijg er energie van als opdrachtgevers hun vertrouwen en investering bij de Meeuw onderbrengen.

Trots

Ik ben trots op bijvoorbeeld het COA project, waarbij we vorig jaar 336 modules hebben verplaatst. Het modulaire kantoorgebouw van Philips Medical Systems in Best heeft na 20 jaar trouwe dienst en waar ik indertijd ook bij betrokken was, een nieuwe bestemming gevonden als woonvoorziening voor 400 asielzoekers in Zeist. Mooi, om zo met vereende inspanningen een maatschappelijk bijdrage te kunnen leveren.

Wil jij ook maatschappelijk betrokken werk? Kijk dan snel bij onze vacatures