Tenderspecialist - Maaike

“Je krijgt hier de vrijheid om zelf een goed plan voor een opdrachtgever te bedenken en uit te werken”

Ik heb een aantal jaren in de makelaardij gewerkt en ben in 2016 op zoek gegaan naar een andere functie, ik vond deze al snel bij De Meeuw. Ik ben begonnen als Medewerker Binnendienst voor de sector Bedrijfsleven. Hier hield ik me vooral bezig met projecten in de verhuurvloot. Al snel kreeg ik grotere projecten onder mij en werd ik gevraagd voor de functie van Tenderspecialist voor de Sector Onderwijs & Overheid. Na een assessment ben ik dat ook daadwerkelijk gaan doen.

Werken bij De Meeuw vind ik prettig doordat ik mijn eigen werk kan indelen en zelfstandig beslissingen kan nemen.

Ik vind het fijn om in een projectteam samen aan grote projecten te werken. Met als resultaat een aanbieding uitbrengen binnen de deadline die voldoet aan de gestelde eisen. Helemaal super is het natuurlijk als we dan de aanbesteding ook winnen en de order binnenhalen!

Trots

Op het project voor de Universiteit van Utrecht ben ik enorm trots. Van begin tot het einde ben ik bij dit project “in the lead” geweest. Ik vervulde ik hierbij zowel de rol van binnendienst als buitendienst met de start in ons Configure-to-order-systeem. Bij de universiteit plaatsten we 142 modules.

Vind jij het leuk om samen aan projecten te werken? Bekijk dan onze vacatures.