Werkvoorbereider - Ahmed

“Ik vind het belangrijk om op de kosten te letten alsof het je eigen project is. Dus goed nadenken of zaken anders, beter kunnen ”

Voor een werkvoorbereider is het belangrijk om projecten goed uit te werken, want dat draagt bij dat op de productielijn het assembleren soepel verloopt, zonder vertragingen. En daar wordt uiteindelijk de opdrachtgever weer blij van.

Van oorsprong ben ik timmerman, meubelmaker. Het bedrijf waar ik eerst werkte, ging failliet. Een projectleider (productieleider) van De Meeuw vertelde dat zij vakmensen nodig hadden. Ik ben toen begonnen in een klein team van 5 man als machinaal houtbewerker. Daarna ben ik gevraagd om assistent teamleider te worden. De Meeuw was ervan overtuigd dat ik daar heel geschikt voor was. Na een reorganisatie bij De Meeuw werd ik planner, eerst bij productie daarna op kantoor.

Een aantal jaren later heb ik zelf gesolliciteerd voor de functie van werkvoorbereider en dat ben ik nog steeds. De projecten zijn steeds anders en ik vind het leuk om oplossingen aan te dragen voor uitdagingen tijdens het project.

Trots

Samen met collega’s een project neerzetten voor een tevreden opdrachtgever. Vooral die projecten waarbij we gebruikte modules transformeren in een nieuw gebouw. 

Lijkt het jou ook leuk om te groeien bij De Meeuw? Bekijk dan onze vacatures.